lørdag 18. september 2010

I stua til Slottet

En lørdags morgen. Maren og Victoria sitter inntullet i de myke, lodne IKEA-teppene på sofaen i sin egne leilighet, med en data på hvert sitt fang. "Everybody Hurts" av R.E.M. står på og solen begynner å titte frem bak skyene, inn gjennom de store vinduene. Jeg tenkte i denne anledning at jeg (V) ville skrive på vår svært lite oppdaterte kullblogg - en liten stemningsrapport. Bayeuxkullet 2012 er ikke lenger seconder, men premièrer. Det er vi som hadde innflytningsfest (som ble kjempevellykket, forresten) fordi vi har fått egne leiligheter. Det er vi som vet ting, kjenner lærerne, Bayeux, butikkene og åpningstidene på pub. Det er skremmende nok også vi som skal ta bac-en på slutten av året. Fransk skriftlig, fransk muntlig og et gruppeprosjekt som heter TPE er tre eksamener som alle i première må ta. Vi på L (litteraturlinjen) skal også bli ferdig med realfag én gang for alle, og må altså ha bac-en i matte, fysikk-kjemi og biologi. Men det tenker vi ikke på nå!

De nye jentene som kom i år er kjempehyggelige, men dessverre bare 5: Silje, Marthe , Kaja, Ingvild og Tyra. Slik ser de ut:
 F.v: Kaja, Ingvild, seksjonsleder Helen, Marthe, Silje, Tyra


Vi er glade for å ha dere i seksjonen, jenter! Disse flittige jentene har allerede fått up and running sin egen kullblogg: www.bx2013.blogspot.com.

Nå får vi vel snart spasere de 200 metrene til boulangeriet og kjøpe croissanter, sette på litt kaffe og nyte at vi har fri. Helgen kommer vel til å gå med til trening, lekser og ikke minst code-pugging - code tilsvarer teoriprøven i Norge.

Snakkes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar